Marcel Ciolacu: ” Simona Bucura-Oprescu și Natalia Intotero, propuse pentru ministerele Muncii și Familiei”

by Christian Suciu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat propunerile Consiliului Național PSD pentru funcția de ministru al Muncii pentru cea de Ministru al Familiei. Simona Bucura-Oprescu este propunerea partidului pentru Ministerul Muncii iar pentru Ministerul Familiei și Tineretului a fost propusa Natalia Intotero.

”Am votat în cadrul Consiliului Politic Naţional nominalizarea a doi colegi pentru Ministerul Muncii şi pentru Ministerul Familiei în persoana doamnei Bucura-Oprescu pentru Ministerul Muncii şi doamna Natalia Intotero pentru Ministerul Tineretului şi Familiei. (…) Sunt două doamne… doamna Bucura-Oprescu este preşedintele Comisiei de administraţie din Parlamentul României şi cu o experienţă clară în această zonă şi doamna Natalia Intotero a mai fost ministru o perioadă de timp, a fost şi secretar de stat la Ministerul de Externe, este şi preşedinta, în acest moment, a Comisiei de învățământ din Camera Deputaţilor, deci două doamne atât cu activitate şi politică, dar şi cu activitate în Parlament.” a transmis Președintele PSD Marcel Ciolacu potrivit Agerpres.

Funcțiile celor două ministere au devenit vacante în urma demisiilor lui Marius Budăi ( Ministrul Muncii) și Gabriela Firea (Ministerul Familiei).

Te-ar putea interesa si

Comenteaza