„Magia Crăciunului”, spectacol online susținut de actorii Teatrului „Puck”

by Oana Spiru

Teatrul de Păpuși ,,Puck”, instituție de cultură din subordinea Consiliului Județean Cluj, invită publicul iubitor de teatru la un spectacol dedicat sărbătorii Crăciunului, ce va fi pus în scenă în mediul on-line, vineri, 24 decembrie 2021, de la ora 19.00 și sâmbătă, 25 decembrie a.c., începând cu ora 11.00.

Știați că ornamentele unui brad de Crăciun pot prinde viață? Și că ele ne pot spune cele mai frumoase povești? În adaptarea scenică a Danei Bonțidean, globurile bradului se transformă în personaje și astfel se creează scena poveștii tradiționale a nașterii lui Iisus.

Colindele veghează drumul Mariei și al lui Iosif spre iesle și îmbracă povestea într-un dar de suflet, de care să ne putem bucura mereu.

,,Magia Crăciunului” promite o atmosferă specifică sărbătorilor de iarnă, unde obiceiurile, poveștile și tradițiile populare se țes în jurul bradului, simbol al vieții veșnice. Povestea reamintește tuturor de bunătatea necondiționată, de prietenie, de magie și joc – valori demne de prețuit de fiecare dată, nu doar în pragul sărbătorilor.

Este o adaptare scenică după povești, obiceiuri și tradiții populare, în scenariul și regia Danei Bonțidean.
În distribuție: Ramona Atănăsoaie, Dana Bonțidean, Călin Mureșan și Robert Trifan. Ilustrația muzicală și înregistrarea audio sunt realizate de Attila Nagy, filmarea de Attila Nagy și Mihai Pamfiloiu, montajul și editarea video de Attila Nagy, iar păpușile de AniEla.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza