Ludovic Orban și Rareș Bogdan au scăpat PNL – ul din mână!

by admin

Liderii PNL din teritoriu nu mai ascultă de președintele respectiv prim – vicepreședintele partidului. Deși în repetate rânduri, cei doi au cerut ca PNL să nu primească traseiștii de la PSD, organizațiile din teritoriu înroșesc zestrea galbenă cu sute de primari care au fost aduși de la cel mai mare adversar.

Organizația Cluj se află printre primele la nivel național care a renunțat la pudibonderia politică și a trecut la ademenirea foștilor inamici. Nu cunosc exact numărul dar undeva la vreo 15 “ciumați roșii” au primit botezul galben și izbăvirea momentană de păcatele trecutului. Pesemne că imboldul mărinimos al liberalilor clujeni e că ei nu vor moartea păcătosului ci convertirea lui electorală.

Poate că nici liderii PNL din Cluj nu sunt de acord cu demersul organizațiilor locale din Turda, Dej etc și sunt la rândul lor sfidați. Un lucru e cert: democrația e la ea acasă la liberali. Organizațiile de acolo au libertatea de a face orice compromis vor! Că așa e în tenis!

Acest text nu este un pamflet!

Foto: adevarul.ro

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

raul cel frumos 26/08/2020 - 08:26

Aşa-s unii!….trădători notorii!…slabi, fricoşi şi pe deasupra periculoşi de hoţi! Că bine spune o vorbă…”pericolul nu vine de la cel ce muşcă, ci de la cel ce linge”!

Raspunde

Comenteaza