LOOKSPORT.RO: SOLUŢIE SURPRINZĂTOARE GĂSITĂ DE CFR CLUJ PENTRU MECIUL CU ŢSKA SOFIA! CINE VA FI ANTRENORUL ARDELENILOR JOI SEARĂ

by Cristina Mihaila

CFR Cluj va avea un antrenor inedit pentru meciul cu ŢSKA Sofia, din Europa League, partidă în care victoria e vitală pentru ardeleni pentru a mai spera la calificarea în primăvara europeană.

Despărţirea de Dan Petrescu a pus-o pe campioană în situaţia de a găsi o soluţie pe termen scurt, până la numirea unui nou tehnician, iar CFR va apela la o variantă din interiorul clubului. Potrivit looksport.ro este vorba de Marius Bilasco, directorul departamentului de scouting al CFR-ului, care are şi Licenţa PRO şi poate îndeplini rolul de antrenor principal.

Decizia şefilor CFR-ului este total surprinzătoare, în condiţiile în care iniţial se aştepta ca secunzii lui Dan Petrescu, Valeriu Bordeanu şi Costin Curelea, să fie cei care vor sta pe bancă la meciul cu ŢSKA. Situaţia s-a schimbat însă radical miercuri dimineaţă, când s-a luat decizia ca Bilaşco să conducă echipa la partida de joi.

CFR Cluj – ŢSKA Sofia e LIVE pe Look Sport+, joi, de la 22:00.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza