LISTA activităților care ne pot îmbolnăvi de COVID-19! VEZI care sunt cele mai periculoase locuri

by admin

Raed Arafat a prezentat cele mai riscante locuri în care ne putem îmbolnăvi cu coronavirus. Lăcașurile de cult sunt, alături de restaurante, teatre, cinematografe și transportul în comun, cele mai periculoase locuri pentru transmiterea coronavirusului, spune la Digi24, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

El a citat o listă făcută de Organizația Mondială a Sănătății.

„În roșu avem cinematografele, teatrele în spațiu închis, lăcașurile de cult, transportul în comun, transportul cu avionul, sporturile de contact, petrecerile în interior, barurile, cluburile de noapte. Acestea sunt considerate cele mai periculoase. După care, la nivel portocaliu, avem sălile de fitness, avem frizeria, stomatologia, avem lucrul în birou – este periculos dacă ești cu mai multe persoane în birou și din cauza asta trebuie să porți mască – restaurantele în spațiu închis”, a spus Raed Arafat.

El spune că președintele Klaus Iohannis „are dreptate” când spune că în situația actuală a cazurilor de coronavirus în România nu se pune problema unei noi relaxări.

„Nu ai cum să vezi 555 de cazuri și să vii să spui că relaxăm în plus. Așteptăm să vedem ce se întâmplă cu aceste cazuri”, a spus Arafat.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

Bula 09/07/2020 - 22:16

Din cca. 16 milioane de locuitori ai Romaniei, avem cca. 600 cazuri de COVID 19.
Asta inseamna ca, din cca. 26 mii de locuitori unul este gasit infectat.

Probabilitatea este mai mica decat diarea, in urma caruia unul din 1000 persoane scapa “marfa” in izmene, ne-reusind s-o retina.

Totusi, pentru o diaree “grava” nu trebuie sa stai izolat acasa, nici nu te baga nimeni in carantina.
😀

Raspunde
dandi 10/07/2020 - 06:01

Lăcaşurile de cult?…dar bordelurile, nu?…dar vapoarele, dar ministerele, dar Parlamentul, dar Preşedenţia, etc nu?
Mutanţi sau nemutanţi viruşii trebuie să existe, dar se face din “ţânţari armăsai” pentru slăbirea mentalului uman şi implicit pentru rărirea şi sclavizarea lumii pe termen mediu şi lung.
Chia nu vi se pare ciudat să tot auzim că, de exemplu, la farmaciile soţiei actualului ministru al sănătăţii din România, mult trâmbiţatele măşti (botniţe) se vând cu de 10 ori mai mult decât preţul firesc ??? Afaceri şi prosteli, nu glumă!

Raspunde

Comenteaza