Liniile de autobuz vor circula deviat spre centru din cauza inundației. Ce au anunțat reprezentanții CTP

by Cezar Leizeriuc

Din cauza avariei majore la o magistrală de apă din zona Pieței Avram Iancu din Cluj-Napoca, soseaua s-a surpat, iar mai multe străzi din apropiere au fost inundate. Personalul Companiei de Apă Someș a intervenit pentru a remedia defecțiunea. În urma inundației, în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca au loc lucrări pentru a se putea remedia cât mai repede situația. Traficul a fost restricționat, iar CTP a transmis că vor exista mici modificări și în rândul traseelor autobuzelor.

Stația Piața Avram Iancu va fi mutată temporar, până la finalizarea lucrărilor, cu aproximativ 100 de metri spre intersecția cu Bd. 21 Decembrie:

“Ca urmare a unei avarii majore la o conductă de apă în Piața Avram Iancu (în dreptul stației de transport public) și a suspendării parțiale a traficului auto pe latura estică a Pietei Avram Iancu, în data de 26.02.2021 liniile de autobuze 20, 21, 32, 32B, 33, 35, 40, 44, 46, 50, M13, M16 vor circula deviat la mersul spre Centru pe Calea Dorobanților – Strada Petofi Sandor – Bd. 21 Decembrie. De asemenea, transportul pe liniile de troleibuze 3 și 25 va fi înlocuit cu autobuze, care vor circula pe același traseu. Linia 10 va fi suspendată temporar. Stația Piața Avram Iancu va fi înlocuită cu stația Tribunal (Cal. Dorobanților).

Începând cu sâmbătă, 27.02.2021, ora 5,30, circulația mijloacelor de transport se va relua pe traseele de bază. Stația P-ta A. Iancu va fi mutată temporar, până la finalizarea lucrarilor, cu cca 100m spre intersecția cu Bd. 21 Decembrie”, au explicat reprezentanții CTP.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza