Lincoln Red Imps, adversara celor de la CFR Cluj în turul II preliminar al Ligii Campionilor

by admin

După ce a reușit să treacă în turul I preliminar de bosniecii de la Borac Banja Luka, CFR Cluj se va înfrunta în dublă manşă cu Lincoln Red Imps. Gibraltarezii au produs surpriza şi au eliminat pe Fola Esch, din Luxemburg. Partida tur s-a încheiat egal, 2-2, dar formaţia din arhipeleagul afiliat la UEFA abia din 2014 a câştigat categoric, cu scorul de 5-0 meciul decisiv.

Lincoln s-a fondat în 1976 şi domină autoritar campionatul autohton, pe care l-a câştigat de 26 de ori, dintre care 14 titluri au fost consecutive. Conform celor de la Transfermarkt, lotul este evaluat la 1,18 milioane de euro, sumă ce ar însemna la noi nivelul unei echipe din a doua parte a clasamentului ligii secunde.

Gibraltarezii au avut 1.959 de zile consecutive fără înfrângere, interval în care au disputat 88 de partide, o performanţă greu de egalat în fotbalul european.

Turul 2 preliminar din UEFA Champions League e programat pe 20/21 iulie şi 27/28 iulie. CFR Cluj va juca primul meci în deplasare. Aşadar, este o tragere favorabilă campioanei României.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza