Liceul „Onisifor Ghibu” din Cluj-Napoca ar putea trece la scenariul roșu, după ce 4 elevi au fost confirmați cu COVID-19

by admin

Încă un liceu din Cluj-Napoca ar putea fi închis din cauza COVID-19. Este vorba de Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, unde au fost confirmați cu noul coronavirus 4 elevi din trei clase diferite.

Potrivit unor surse din rândul părinților, diriginții au fost anunțați că elevi din clasele a 12-a, a 8-a și a 6-a au fost infectați cu SARS-CoV-2. Conducerea școlii a raportat aceste cazuri către Direcția de Sănătate Publică și așteaptă decizia autorităților.

Cel mai probabil, se va decide ca întregul liceul să treacă în scenariul roșu. Aceasta înseamnă că școala își va închide porțile și toate cursurile se vor ține exclusiv online. 

Potrivit datelor transmise de Inspectoratul Școlar Județean Cluj, la sfârșitul săptămânii trecute 10 unități de învățământ din județ funcționau după scenariul roșu, în timp ce alte 122 funcționau în sistem hibrid (cursuri online și cursuri în clasă, prin rotație).

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Paul Giurgiu 12/10/2020 - 19:50

Abia astelt!!

Raspunde

Comenteaza