Lansare de carte: Biblioteca mobilă își spune povestea!

by Bianca Baraboi

Duminică 3 martie, de la ora 11, așteptăm copiii de toate vârstele să vină la lansarea cărții ”Dana și verișoarele la biblioteca mobilă BookTruck”.
Cartea spune povestea bibliotecii mobile BookTruck, care împrumută gratuit cărți copiilor de toate vârstele din mediul rural, inclusiv Danei, o fetiță de 8 ani căreia îi place să le citească cu voce tare ”verișoarelor”, care sunt tocmai animalele de la ea din curte
, se arată pe paginile de socializare ale Asociației Cărțile pe Față.

sursa foto: Victor Miron, Book Truck

Victor Miron pro­mo­vează de nouă ani cititul prin asociația Cărțile pe Față, convins de faptul că toți copiii trebuie să aibă acces la cărți, povești și cultură. Book Truck, biblioteca mobilă care le duce cărți copiilor de la sate, este unul dintre proiectele prin care își continuă misiunea.

Acum povestea merge mai departe. După două book truckuri care au dus cărțile în zeci de sate românești, a venit timpul să apară povestea booktruckului, în carne și oase, adică în rânduri pe foi.

Așadar sunteți așteptați în 3 martie, la librăria Bookstory de pe strada Eroilor, să aflați povestea cărții Dana și verișoarele la biblioteca mobilă BookTruck.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza