Klaus Iohannis: “Au fost comportamente în totală contradicție cu normele sanitare pe care cetățenii trebuie să le respecte”

by admin

Președintele României a făcut astăzi, 19 mai, la Palatul Cotroceni, declarații privind modul de gestionare a epidemiei în această perioadă. Președintele susține că dacă vom încălca constant regulile, ne vom îndrepta spre un nou șcenariu în care vom avea noi focare. 

“Am intrat de câteva zile din stare de urgență în stare de alertă. Am văzut mulți români care respectă regulile, poartă măști și respectă distanțarea socială. Am văzut companii care respectă regulile și au luat măsuri pentru revenirea la muncă. Din nefericre, au fost comportamente în totală contradicție cu normele sanitare pe care cetățenii trebuie să le respecte. Unii au înțeles că starea de alertă însemană relaxarea totală. Virusul este printre noi. Dacă regulile vor fi constant încălcate, ne îndreptăm spre un scenariu în care vom avea noi focare și un nou val de îmbolnăviri”, a declarat Klaus Iohannis.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza