Kayserispor – Galatasaray, miercuri, de la ora 20:00, în direct pe Look Sport și Primaplay.ro. Moruțan și Cicâldău, anunțați de presa turcă TITULARI

by admin

Galatasaray Istanbul, cu Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, va evolua în deplasarea de la Kayseri, în etapa a şasea din Super Liga Turciei. 

După cinci etape, Galatasary a avut mai degrabă evoluţii modeste, la fel cum jocul celor doi români a lăsat de dorit şi le-a atras numeroase critici în presa turcă. Cea mai bună dovadă e faptul că cea mai titrată echipă din Turcia a câştigat doar două din cele cinci meciuri disputate până acum, a remizat tot de două ori şi a pierdut un singur meci. De altfel, trupa pregătită de Fatih Terim are doar 8 puncte şi e abia a noua în clasament, ceea ce reprezintă o dezamăgire uriaşă. 

De cealaltă parte, Kayserispor a reuşit şi ea două victorii în cinci partide, dar a pierdut de tot atâtea ori şi are un rezultat de egalitate. Echipa din Kayseri are 7 puncte şi se află un loc mai jos faţă de adversara de miercuri.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza