Județul Cluj, pe primul loc la concursul național de titularizare, sesiunea 2021. Vezi câți candidați au obținut nota 10

by admin

Ministerul Educației a publicat pe site-ul titularizare edu.ro rezultatele obtinuțe de către cadrele didactice din județul Cluj care au susținut proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar, sesiunea 2021, înainte de înregistrarea și soluționarea contestațiilor.

Procentul de 54,6% al notelor între 7,00 și 7,99 obținute de către candidații care au susținut proba scrisă la concursul național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar situează județul Cluj pe primul loc în clasamentul național, publicat astăzi, 27 iulie 2021, de către Ministerul Educației.

În județul Cluj 11 candidați au obținut nota 10, 1150 de candidați (84,74%) au obținut note peste 5,00, iar 752 de candidați (55,46%) au obținut note peste 7,00.

La proba scrisă din cadrul concursului național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învățământul preuniversitar, desfășurată miercuri, 21 iulie 2021, în 7 centre de examen organizate la nivelul județului Cluj, s-au prezentat 1412 candidați din cei 1.729 de candidati înscriși. 55 dintre candidați s-au retras din motive personale sau medicale. În centrele de evaluare, constituite la nivel național, au fost transmise spre evaluare 1357 de lucrări din județul Cluj, iar 1 lucrare a fost anulată din motive legate de nerespectarea metodologiei.

“Rezultatele obținute de către cadrele didactice din județul Cluj la concursul național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar reconfirmă ceea ce am declarat la afișarea rezultatelor elevilor la examenele naționale de Evaluare Națională și Bacalaureat, faptul că la Cluj profesorii și elevii sunt măsura unui proces educațional de calitate. În această vară am reușit performanța de a ne situa pe primul loc în clasamentele naționale, fie că vorbim despre examenele elevilor sau ale profesorilor clujeni, fapt care ne onorează și ne responsabilizează, în egală măsură.

Îi felicit astăzi pe toți, pentru aceste rezultate la concursul național de titularizare și le urez mult succes, pe mai departe, în cariera didactică. Mulțumesc tuturor celor implicați în comisiile județene și apreciez eforturile colegilor inspectori, ale directorilor și ale tuturor cadrelor didactice implicate în gestionarea examenelor naționale, în județul Cluj”, a declarat Marinela Marc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

Contestațiile se depun în scris la sediul Inspectoratului Școlar Județean Cluj sau se transmit prin poșta electronică (scanat) la adresa de e-mail: hr.isjc j@gmail.com, în zilele de 27 iulie 2021, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv în data de 28 iulie 2021, până la ora 12:00. Rezultatele finale se vor afișa la sediul Inspectoratului Școlar Județean Cluj și pe site-ul http:/ /titularizare.edu.ro , în data de 3 august 2021.

Pentru angajarea pe durată nedeterminată (titularizare) candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe durata determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Te-ar putea interesa si

Comenteaza