Jucătorii CFR-ului, mai motivați ca niciodată înaintea meciului cu Sivasspor din Conference League! Conducerea le-a plătit salariile în avans

by Christian Suciu

Elevii lui Dan Petrescu au primit un cadou din partea conducerii înaintea meciului decisiv din grupele Conference League. Jucătorii au primit salariile în avans înaintea disputei cu Sivasspor prin care CFR-ul și-ar putea asigura, cu o victorie, accesul în fazele superioare la Conference League.

Potrivit Gazetei Sporturilor, deși clubul clujean a întâmpinat dificultăți cu plata restanțelor salariale în perioada recentă, conducerea s-a asigurat că totți membrii lotului vor evolua cu determinare în competiția europeană iar pe lângă salariul obișnuit, în scurt timp vor fi plătite și primele speciale ale jucătorilor pentru câștigarea celui de-al 5-lea titlu consecutiv al Super Ligii.

Problema majoră a lui Dan Petrescu înaintea meciului de Joi seara este situația căpitanului său Mario Camora, accidentat pe parcursul derby-ului local cu U Cluj. Pierderea căpitanului ar fi o absență majoră pentru clubul clujean care nu se va putea baza nici pe wingerul Emmanuel Yeboah, suspendat după meciul cu Slavia și nici pe atacantul croat Debeljuh aflat în convalescență după ruptura de ligament suferită.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza