Ivan Patzaichin a fost înmormântat cu onoruri militare: ”Ne umplea inimile cu bunătatea și vorba sa lină. Acum ni le-a umplut de lacrimi”

by admin

Ivan Patzaichin a fost înmormântat marţi, cu onoruri militare. Ceremonia funerară a avut loc în Bucureşti. Acesta a fost condus de un număr impresionant de oameni pe ultimul drum.

Sportivul a murit după o lungă suferinţă. El era internat de mai bine de o lună la Spitalul Elias din Capitală.

Ivan Patzaichin s-a născut la 26 noiembrie 1949, la Mila 23, în judeţul Tulcea. Este cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 şi 1984 şi triplu laureat cu argint.

“Ivan ne-a vizitat ultima dată. Înainte, când venea la Dinamo, ne umplea inimile cu bunătatea şi vorba sa lină. Acum ni le-a umplut de lacrimi.
Ştiam că nimic nu este etern, poate doar faima, însă Ivan a plecat mult prea devreme dintre noi.

Mai avea atât de multe lecţii să ne predea în amfiteatrul generozităţii sale fără seamăn.Ivan va mai rămâne un strop de timp în jurul nostru, cale de 40 de zile. După care ne va veghea pe toţi de sus. Cândva, ne vom revedea cu el şi îi vom spune cât de mult l-am iubit. Pentru că, poate copleşiţi de aura sa, n-am ştiut cum să-i arătăm toată dragostea noastră atât timp cât l-am avut lângă noi! ADIO, AMIRALE”,  este mesajul transmis de CS Dinamo, prin intermediul paginii de Facebook.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza