Ipoteză șoc adusă în discuție! CFR Cluj ar intenționa să numească alt antrenor în VARĂ. Numele dorit de Neluțu Varga

by admin

O ipoteză extrem de interesantă a fost ”împinsă” în spaţiul public în aceste zile. Se pare că, în spatele uşilor închise de la CFR Cluj, se vorbeşte de înlocuirea antrenorului Edi Iordănescu. Iniţiatorul acestei posibilităţi ar fi chiar patronul Neluţu Varga.

Porivit Fanatik, la campioana României se vorbeşte deja despre venirea lui Adrian Mutu pe postul de antrenor, la finalul campionatului, în vară. Varianta Mutu nu este chiar prima dată adusă în discuţie, fostul atacant al naţionalei României mai fiind în atenţia lui Neluţu Varga chiar anterior venirii lui Edi Iordănescu în locul lui Dan Petrescu.

La momentul respectiv, omul de afaceri recunoştea: ”Da, e adevărat, ne-am despărţit de domnul Dan Petrescu. Este o decizie definitivă, n-o mai întoarce nici preşedintele României! Îi mulţumim pentru tot! Asta e viaţa… nu ai voie, la ce condiţii avem, să te elimine Poli Iaşi din Cupă! Vom aduce rapid antrenor… Eu îl vreau pe Mutu, am încredere în Adi… dar vom vedea”. Spunea Neluţu Varga, după ce s-a reziliat contractul cu Dan Petrescu.

Se pare că deja s-a început creionarea listei de transferuri dintre Adrian Mutu şi Neluţu Varga, mai punctează sursa mai sus amintită. Dacă aşa stau lucrurile cu adevărat iar ipoteza se confirmă, atunci Mutu se va întoarce la treabă după ce a încheiat conturile cu România U21, pe care a calificat-o la Campionatul European, dar unde nu a reuşit să iasă din faza grupelor.

O singură experienţă a mai avut Adrian Mutu ca antrenor al unei echipe de club în România, la FC Voluntari.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza