Ioan Ovidiu Sabău nu va mai rămâne ”principal” la U Cluj în următorul sezon deși a salvat echipa de la retrogradare! Acesta a anunțat ca se gândește să preia echipa de tineret a clujenilor

by Christian Suciu

Tehnicianul în vârstă de 55 de ani ce a reușit să o mențină pe Universitatea Cluj în prima divizie a fotbalului românesc și a ajuns în finala Cupei României alături de formația clujeană a anunțat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că nu va rămâne antrenorul principal al formației clujene în următorul sezon dar își dorește să rămână în cadrul clubului clujean.

Potrivit Gazetei Sporturilor, antrenorul Ioan Ovidiu Sabău ar fi luat decizia din motive ce țin de sănătatea sa însă cel mai probabil va rămâne în cadrul clubului clujean, ca antrenor al echipei de juniori, având ca scop ghidarea tinerelor talente ale clubului.

” Consider că este cel mai bine pentru mine și pentru sănătatea mea să întrerup colaborarea cu U Cluj însă nu renunț la cariera de antrenor.

Luam în calcul să rămân în cadrul clubului, să mă ocup de echipa din Liga 3, unde voi încerca să ajut tinerii pentru prima echipă. Sunt discuții, încă n-am luat nicio decizie.” a transmis antrenorul clujenilor în urma unei conferințe de presă.

În cele 21 de partide în care a condus-o pe U Cluj în acest sezon, Sabău a adunat 11 victorii, 6 înfrângeri și 4 rezultate de egalitate potrivit Transfermarkt.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza