Invitații și membrii echipei TIFF vor putea circula gratuit cu mijloacele de transport public

by Christian Suciu

Primăria Cluj-Napoca va sigura în parteneriat cu organizatorii TIFF gratuitatea transportului public în perioada evenimentului, pentru invitații la Festival dar și voluntarilor și membrilor echipei TIFF prin prezentarea badge-ului festivalului. Cei care se vor deplasa folosind badge-ul TIFF vor avea acces nelimitat și gratuit între 17 și 25 Iunie 2022.

În afara actorilor, regizorilor și cineaștilor invitați aproximativ 500 de voluntari vor beneficia de acordarea acestei gratuități, a cărui scop este încurajarea utilizării mijloacelor de transport comun electrice, ce nu dăunează mediului, întrucât flota TIFF de anul acesta va avea numai mijloace de transport în comun va fi formată din modele hibride sau electrice.

”Ne dorim ca experiența participanților la TIFF să fie, totodată, o experiența a vieții a la Cluj. In orașul nostru, valorizăm mobilitatea sustenabilă și calitatea vieții, astfel le oferim tuturor acces la locațiile de filme cu transport gratuit.” a transmis Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza