Intervenții pentru dezăpezirea și combaterea poleiului pe drumurile județene din zona montană

by Christian Suciu

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de joi, 7 martie a.c., din cauza căderilor de zăpadă și a temperaturilor negative înregistrate în ultimele 24 de ore în zona de munte a județului, pe mai multe sectoare de drum se circulă în condiții de iarnă.

n acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de miercuri, 6 martie, s-a acţionat pe două drumuri județene situate pe raza zonei Huedin, ntervenția a fost realizată cu ajutorul a două utilaje. Tot în această zonă, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe șapte drumuri județene, cu șapte utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 22 de tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Gilău în cursul ultimelor 24 de ore s-a intervenit pe 8 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 5 utilaje utilizând o cantitate de 20 de tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 3 drumuri judeţene, cu 3 utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 4 drumuri județene, cu 5 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 33 de tone de material antiderapant.

În continuare, se acţionează cu utilaje şi cu materiale antiderapante pentru combaterea fenomenului de polei în zonele unde se impune acest lucru. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza