Întâlnire nostalgică pe malul Someșului: Clujenii și Vama Veche

by admin

Joi, 8 august, de la ora 20 va avea loc cea de-a patra ediție proiectului Celebrating Communities, organizat de Asociația Urbannect cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca. Plaja Grigorescu va găzdui o întâlnire tematică destinată întâlnirii comunității celor de vârsta a doua și seniorilor, o întâlnire a amintirilor clujenilor din vechea Vamă Veche.

Se va discuta despre cerințele și nevoile specifice categoriilor de vârstă și despre amintiri, la o masă rotundă în jurul focului de tabără.

„Invitat special este Master Chef BIG BOLETUS care ne povestește și ne gătește un ceaun minune.

Dar nu îl lăsam singur, dorim să aducem ca povestitori cât mai mulți dintre cei care au amintiri cu și despre tabăra Universității din anii 60-80 și nu numai”, precizează organizatorii.

„Proiectul Celebrating Communities este un manifest pentru diversitate, un act de recunoaștere a beneficiilor pe care o comunitate cosmopolită le are de la toți membrii ei, indiferent de etnie, loc de naștere, profesie, preocupare, vârstă, culoare sau gen. Un exercițiu de identificare a energiilor creative ce izvorăsc din conviețuirea micilor comunități și converg către un oraș solidar. O campanie de respingere a xenofobiei de orice fel. Bucuria tuturor de a fi împreună. Ne propunem să identificăm și să organizăm întâlniri ale comunităților clujene”, subliniază organizatorii.Te-ar putea interesa si

Comenteaza