Inspectoratul Școlar Județean Cluj a anunțat cum va începe anul școlar la Cluj

by admin


Inspectorul școlar general Marinela Marc a anunțat cum va începe anul școlar la Cluj în condițiile impuse de autorități.
La Cluj fiecare școala va lua decizia cum va incepe, însă este necesar ca distanța între elevi să fie de cel puțin un metru în sala de clasă. În aceste condiții fiecare conducere de școală decide în ce variantă va putea îndeplini acest criteriu – de exemplu jumătate dintre copii urmăresc cursurile online iar restul – în sala de clasă, sau reorganizarea altor spații, cum ar fi sălile de sport transformate în săli de curs. Aceasta după ce luni de zile elevii au învățat doar acasă, online. ”Dar o proporție foarte mare nu doresc învățământ exclusiv online. Din declarațiile părinților și copiilor reieșea clar că copiii sunt distrași, apatici, fără chef, că nu mai doresc”, spune inspectorul școlar general Marinela Marc.

Decizia urmează să fie avizată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. ”Dacă apar focare de infecție în CJSU se va lua decizia de a suspenda parțial sau total cursurile”, spune ea.

Unde elevii nu încap în sala de clasă cu condiția respectării distanței de un metru clasele vor fi organizate în două schimburi sau respectiv, după caz, în clase jumătate vor fi prezenți la clasă iar restul – online, timp de o săptămână, scrie actualdecluj.ro

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

proeuropean 12/08/2020 - 22:44

vaiiii madam Pârţ !….eşti bună de legat !… mai bine o lăsai pe tinerica de Hodroaga c-o dădea la blat cu Buda, Tişe, Ştefănie şi DNA!…ruşine să vă fie cutrelor….să nu zic kurwelor ! nu vă asumaţi nicio responsabilitate ! ha ?…perverselor!

Raspunde

Comenteaza