Înfrângere în Euro Cup pentru U-BT Cluj în deplasarea cu Turk Telekom! Silvășan: ”Unul din cele mai proaste meciuri ale noastre în Euro Cup”

by Christian Suciu

U-BT Cluj-Napoca a fost învinsă cu scorul de 95-84 în meciul jucat în deplasare pe terenul celor de la Turk Telekom în cea de-a 10-a etapă a BTK Euro Cup. Echipa antrenată de Silvășan a înregistrat cel de-al 3-lea eșec din actuala campanie. De la formația turcă au ieșit la rampă pe parcursul jocului Steve Enoch (14 puncte) și James Palmer (24 puncte, 3 recuperări, 5 asiss-uri) și Okben Ulubay (12 puncte), în timp ce pentru clujeni s-au evidențiat Patrick Richards și Andrija Stipanovic (15 puncte fiecare), DJ Seely (13 puncte), Jarrel Eddie (12 puncte) și Emanuel Cățe (11 puncte).

”În primul rând, felicitări celor de la Turk Telekom. Cu siguranță au arătat că își doresc mai mult victoria decât noi. Din păcate, nu am jucat bine, nu am avut intensitate. A fost unul dintre cele mai proaste meciuri ale noastre în EuroCup. Nu am avut abordarea potrivită, deși știam că sunt o echipă puternică, în special la recuperările ofensive. Au avut 16 recuperări ofensive, iar noi am pierdut mingea de 19 ori. Este foarte greu să câștigi un meci în deplasare în aceste condiții. S-a scris istoria jocului, cu siguranță trebuie să fim mai buni, iar acum ne pregătim de viitoarele meciuri. Ne aflăm într-o poziție bună și ne vom lupta în continuare! ”, a transmis antrenorul lui U-BT Cluj-Mihai Silvășan în urma înfrângerii.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza