Începe procesul tânărului care și-a ucis iubita pe Aleea Detunata. Procurorii cer închisoare pe viață

by admin

Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a finalizat ancheta în cazul crimei de pe Aleea Detunata și l-a trimis în judecată pe tânărul care și-a ucis iubita. Muhamed Iman Mustafa (28 de ani) este acuzat că și-a înjunghiat fosta iubită, s-a suit în maşină şi a plecat la casa părintească din satul Poeni, comuna Udeşti, judeţul Suceava. Tânărul a fost prins după câteva ore și și-a recunoscut fapta.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, Muhamed Iman Mustafa a fost trimis în judecată pentru omor calificat, violare de domiciliu în formă continuată, furt calificat şi acces ilegal la un sistem informatic.

”La 24.08.2020, în jurul orei 03.00, pe Aleea Detunata nr.9 din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, inculpatul M.I.M.M., pe fondul unui episod de gelozie, i-a aplicat lovituri repetate cu cuţitul fostei sale prietene, victima C.I.V, aceasta suferind leziuni traumatice care i-au produs decesul la locul comiterii faptei.

La aceeaşi dată, inculpatul a fost depistat de către organele de urmărire penală pe raza judeţului Suceava, fiind reţinut de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj. Inculpatul a fost cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, violare de domiciliu în formă continuată, furt calificat şi acces ilegal la un sistem informatic.

La 16.11.2020 inculpatul M.I.M.M. a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv, procurorul propunând prin rechizitoriu aplicarea pedepsei detenţiunii pe viaţă, date fiind împrejurările săvârşirii faptelor.

Facem precizarea că începerea urmăririi penale, punerea în mişcare a acţiunii penale respectiv trimiterea în judecată sunt etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicatul Parchetului.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza