Începe modernizarea infrastructurii stadionului Cluj Arena

by admin

Stadionul Cluj Arena va intra într-un proces de modernizare. Consiliul Județean Cluj a anunțat că a demarat procedura de achiziție a lucrărilor de reparații la tâmplăria din aluminiu a stadionului. Valoarea estimată a lucrărilor este de 57.550 de lei și sunt prevăzute să dureze maxim 30 de zile, pentru a nu perturba desfășurarea activităților programate.   

„La 11 ani de la construcția acestui stadion, uzura fizică a mai multor elemente de tâmplărie este una absolut normală. Tribunele I si II sunt zone intens folosite atât de către spectatori, cât și de participanții la evenimente corporate sau de abonații cluburilor sportive care activează în acele spații. Investițiile în modernizarea acestui important obiectiv vor continua cu înlocuirea gazonului și montarea de monitoare publicitare LED între cele două inele. Ne dorim ca în vară acest stadion să fie pe deplin pregătit pentru a găzdui fostele campioane europene de tineret ale Franței și Italiei, care vin pe Cluj Arena pentru a disputa meciurile programate în Grupa D a UEFA U21”, a explicat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.  

Principalele lucrări vizate de acest contract de lucrări sunt cele de înlocuire a patru uși exterioare situate la Tribuna II, a geamurilor tip PVC de la etajul al patrulea de la Tribuna I, dar și revizia întregii tâmplării din aluminiu a stadionului. 

Ofertele pentru achiziția acestui contract pot fi depuse până luni, 28 noiembrie, ora 12.00.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza