Începe Festivalul Cultural Miraje

by admin

Liceul Special pentru Deficienti de Vedere Cluj-Napoca, instituție de învătământ special care funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj, alături de Asociația Lions Club Genesis Cluj-Napoca, invită publicul interesat să ia parte, în perioada 10-15 mai, la cea de-a XII – a ediție a Festivalului Cultural Miraje – Arta nu are limite!


Scopul evenimentului este acela de a susține integrarea tinerilor cu deficiențe în comunitate, astfel încât, prin intermediul unor activități de tipul dans, muzică, teatru, arte plastice, elevii cu dizabilități, alături de locuitori ai comunității locale, de tineri din școlile de masă din oraș sau din alte județe și de artiști din diferite domenii artistice să se implice activ la viața social – culturală a orașului Cluj-Napoca.


Astfel, aproximativ 300 de elevi de la școli și licee speciale, dar și de la școlile de masă din țară vor performa în spectacole de teatru, muzică și dans pe scena Casei de Cultură a Studenților în data de 14 mai, începând cu ora 16.00 și în data 15 mai de la ora 16.00, pe scena Auditorium Maximum.


De altfel, cei interesați sunt invitați să se implice activ și la celelalte activități pe care manifestarea le propune. Festivalul păstrează activități deja cunoscute dar aduce și noutăți precum concursul de artă plastică Carte poștală – teatrul prin ochii copiilor.


Partenerii manifestării sunt Biroul pentru Studenți cu Dizabilități din cadrul UBB Cluj-Napoca, Departamentul de Psihopedagogie Specială din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” și Asociația Pontes.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza