Începe colectarea deșeurilor electrice în Florești. Se va face gratuit, dar cu programare

by Cristina Mihaila

Floreștenii care vor să scape de aparatele electrice sau electrocasnice vechi vor putea să facă asta în mod gratuit, ca urmare a unei campanii de colectare demarate de Primăria comunei Florești în colaborare cu EcoTic. Proiectul presupune ridicarea deșeurilor DEEE (printre care frigidere, televizoare, mașini de spălat, aspiratoare, cuptoare cu microunde sau becuri) de la domiciliul celor interesați, pe bază de programare, în mod gratuit. Primarul Bogdan Pivariu spune că sistemul va deveni unul permanent.

Programările se pot face zilnic, de luni până vineri între orele 08:00-16:00, la numărul de telefon 0744 52 55 22, iar programul de ridicare va fi stabilit în fiecare zi de joi în intervalul orar 15:00-21:00.

Persoanele interesate de campania de colectare deșeuri electrice și electrocasnice vor trebui să respecte măsurile de siguranță sanitară și distanțare impuse de autorități, iar bunurile ce sunt programate pentru ridicare vor fi preluate de la poartă în cazul caselor, respectiv de la scara blocului, acolo unde este posibil accesul.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza