Incendiu la un depozit din Huedin! Pompierii s-au luptat cu flăcările timp de 2 ore

by Christian Suciu

Un incendiu puternic a mistuit un fost adăpost pentru animale din Huedin însă pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au acționat prompt și au lichidat focarele acestuia într-o intervenție care s-a derulat într-un interval de două ore. Potrivit cercetărilor, flăcările ar fi pornit de la scânteile generate de un utilaj electric într-un mediu cu baloți de paie și materiale inflamabile.

” Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această după-amiază pentru a stinge flăcările care au cuprins un fost adăpost de animale, în care erau depozitate diverse materiale și baloți de paie.

Din fericire, intervenția promptă a pompierilor a reușit să împiedice propagarea incendiului la o casă situată în imediata vecinătate a adăpostului. De asemenea, nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment.

La fața locului au acționat două autospeciale de stins incendii și 10 subofițeri din cadrul Detașamentului Huedin, mai bine de două ore, fiind limitată extinderea incendiului, iar apoi au fost lichidate toate focarele acestuia. Cauza probabilă au fost scânteile generate de lucrările de tăiere cu un utilaj electric.” au informat reprezentanții ISU Cluj.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

Incendiu la un depozit din Huedin! Pompierii s-au luptat cu flăcările timp de 2 ore – Revista Presei 17/03/2023 - 09:40

[…] post Incendiu la un depozit din Huedin! Pompierii s-au luptat cu flăcările timp de 2 ore appeared first on Stiri de Cluj – Servus […]

Raspunde

Comenteaza