Incendiu la Pata Rât. Au ars mai multe locuințe improvizate, iar un bărbat a fost găsit carbonizat

by admin

Tragedie în Colonia Veche din Pata Rât. Un bărbat a ars de viu, după ce mai multe locuințe improvizate au fost cuprinse de flăcări noaptea trecută. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale și au avut nevoie de mai mult de o oră pentru a stinge incendiul.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o locuință și două anexe improvizate în zona “Colonia Veche” din Pata Rât.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stins incendii și, preventiv, un echipaj SMURD. Forțele de intervenție au găsit cele trei imobile, care totalizau o suprafață de aproximativ 40 de mp, cuprinse în totalitate de flăcări. Pe timpul operațiunilor de stingere pompierii au găsit înăuntrul acestora și corpul ars al unui bărbat de aproximativ 40 de ani, fără posibilități de resuscitare.

Operațiunile de stingere au durat aproximativ o oră și au împiedicat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite”, a transmis ISU Cluj.

Cercetările preliminare arată că incendiul a pornit cel mai probabil de la focul lăsat să ardă în sobă nesupravegheat.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza