Incendiu la o fermă de porci din localitatea Lita! Flăcările au provocat pagube semnificative iar un bărbat a făcut atac de panică

by Christian Suciu

O fermă de porci din localitatea clujeană Lita a fost mistuită de flăcările unui incendiu ce a izbucnit în toiul nopții trecute, în jurul orei 03:00 dimineața. Flăcările au fost lichidate în urma intervenției pompierilor însă nu mai puțin de 612 porci au murit în timpul incidentului iar un bărbat a necesitat consultări după ce a făcut atac de panică.

” Din moment ce incendiul se manifesta generalizat la un singur imobil, de aproximativ 1.000 mp, forțele au fost suplimentate. Drept urmare, la misiune au luat parte câte o autospecială de la Turda, respectiv Florești. Flăcările au fost favorizate de materialele combustibile din interior, precum ar fi panourile din plastic care separau boxele unde se aflau porcii. Totodată, acoperișul a fost construit din panouri de tip sandwich. 

Pe parcursul intervenției, un bărbat de aproximativ 30 de ani a suferit un atac de panică, fiind evaluat de către paramedicii SMURD. Ulterior, acesta nu a necesitat transportul la spital.  Din nefericire, 612 porci nu au putut fi salvați. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit. ”, au informat reprezentanții ISU Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza