Incendiu la o casă din Aghireș! Flăcările au distrus acoperișul locuinței

by Christian Suciu

Pompierii clujeni au intervenit încă din primele ore ale dimineții în comuna clujeană Aghireș unde acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări. Intervenția a cuprins câte o autospecială a Detașamentelor de pompieri din Cluj-Napoca și Huedin dar și un echipaj SMURD. Incendiul ce s-a desfășurat pe o suprafață de 150 de metri pătrați nu a provocat victime iar potrivit pompierilor acesta a pornit de la izolarea necorespunzătoare a unui burlan metalic față de materialele combustibile.

” Apelul de urgență a venit la ora 04:45, iar la fața locului s-a deplasat autospeciala de la Garda de Intervenție Aghireșu, precum și un echipaj SMURD, trimis preventiv. Incendiul se manifesta la acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 150 de mp. Imediat au fost solicitate forțe în sprijin, astfel că la intervenție au luat parte câte o autospecială de la Detașamentele 1 Cluj-Napoca și Huedin.

Incendiul a distrus în mare parte acoperișul, tavanul locuinței, precum și mai multe bunuri. Din fericire, nu au existat persoane care să solicite sprijin medical. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un burlan metalic izolat necorespunzător față de materialele combustibile.” a comunicat ISU Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza