Incendiu la Gherla! O mașină a fost distrusă de flăcări

by Christian Suciu

Flăcările unui incendiu puternic au provocat pagube la un garaj situat pe Strada Plopilor din Gherla. Pompierii clujeni au găsit, la fața locului, o mașină distrusă de flăcări însă incidentul nu s-a soldat cu victime. Potrivit acestora, focul ar fi pornit de la un redresor folosit pentru încărcarea bateriei mașinii

” Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Gherla intervin în aceste momente cu o autospecială de stins incendii pentru lichidarea flăcărilor care au cuprins un garaj de pe strada Plopilor din municipiul Gherla. În momentul sosirii la fața locului, pompierii au găsit garajul și un autoturism parcat în interiorul acestuia cuprinse de flăcări. Intervenția echipajelor operative au limitat extinderea focarelor mai departe de limitele în care au fost găsite. Până în prezent nu au fost persoane care să solicite consult medical.
Alături de pompierii din cadrul Punctului de Lucru Gherla intervine și o autospecială de stins incendii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Gherla.”, au informat reprezentanții ISU Cluj.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza