Incendiu într-un apartament din Florești. A ars balconul locuinței

by admin

Un incendiu a izbucnit duminică seara în balconul unui apartament situat pe strada Stejarului din comuna Florești. Proprietarul a încercat să stingă singur flăcările, dar a fost nevoie și de intervenția pompierilor.

„Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Florești au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu incipient, care a izbucnit în balconul unui apartament, situat în mansarda unui bloc de locuințe de pe strada Stejarului din localitatea Florești.

Proprietarul a intervenit cu mijloace de primă intervenție asupra focarului, până la sosirea pompierilor.  Flăcările au fost stinse imediat după sosirea echipajului de intervenție, acestea manifestandu-se doar în balconul apartamentului. În aceste momente se fac verificări pentru a se asigura că nu există posibilitatea de propagare a arderii prin elementele acoperișului sau prin izolația blocului. 

Până în prezent nu au fost persoane care să solicite consult medical și nu au fost necesare măsuri de evacuare a locatarilor”, a transmis ISU Cluj.

Potrivit pompierilor, au ars un cablu electric, un stâlp de susținere din lemn și izolația exterioară, pe o suprafață de aproximativ doi metri pătrați. Cauza probabilă a incendiului a fost o defecțiune a instalației electrice.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza