Iftime vrea suspans până în ultima etapă: “Nu e nicio frăție! Dacă bat CFR-ul, mitul prieteniei FCSB – Botoșani se va întări”

by admin

O victorie a CFR-ului în faţa lui FC Botoşani (marţi, ora 20:30, pe Look Sport+) echivalează cu al patrulea titlu consecutiv pentru ardeleni, dar Valeriu Iftime speră la alt deznodământ. În direct la Look Sport LIVE, luni dimineaţă, patronul moldovenilor a prefaţat întâlnirea cu echipa lui Edward Iordănescu, una în care spune că Marius Croitoru şi elevii lui vor juca în primul rând pentru orgoliul personal, apoi pentru FCSB. 

“Pentru noi contează mai puţin ce vrea FCSB, e mai important ce vrem noi. Avem dorinţa de a şterge ultimul rezultat. Am vorbit cu băieţii, le-am spus să-şi facă o bucurie cu CFR şi le mai iert din păcate. Aş vrea tare mult să ducem acest campionat la o ultimă etapă decisivă. Sper să pot, doar că întotdeauna cei de la Cluj au jucat cu o anumită rigoare/Dumnezeu ne dă şansa de a arbitra campionatul, e foarte important să înţeleagă copiii lui Marius că acest meci cântăreşte mult în campionat.

Nu e nicio frăţie între mine şi FCSB. A fost o colaborare, sper să mai fie, în virtutea activităţilor noastre de cluburi de fotbal. Aceeaşi colaborare am avut-o cu cei de la Cluj sau Craiova, dar de dimensiune mai mică. Viaţa fotbalistului e făcută din meciuri care au miză, consistenţă, care sunt foarte urmărite. Dacă bat CFR-ului, mitul prieteniei FCSB – Botoşani se va întări. Puţin mă interesează ce se spune, important e să jucăm fotbal”, a spus Iftime, la Look Sport LIVE.

Vezi declarația completă a lui Valeriu Iftime în video-ul de mai jos:

 “Dacă fac măcar un egal, o să mă întâlnesc cu el să beau o şampanie grasă. Dar înainte nu-i dau, că dacă îi dau înainte, se zice că e corupţie, că i-am dat telefon şi am influenţat, că patronul după aia merge la echipă şi o încurjează. Vine un procuror şi zice că «pentru că i-ai dat telefon lui Iftime, el a mers şi a încurajat echipa, care a jucat cu mai multă dăruire». Ca dovadă, a corupt pe Botoşani să joace mai bine fotbal (n.r. – râde). Îţi dai seama? Ăştia au minte bolnavă, nu te pui cu ei. Ei nu-s vinovaţi, dracii le întunecă mintea, le spune «faceţi împotriva lui Becali orice»”, a declarat şi Becali pe acelaşi subiect, la Pro X.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza