FOTO. Distracție la party-uri sau plimbări prin natură. Ce activități au la îndemână clujenii în acest weekend

by admin

Vara a venit pe bune, chiar dacă ploile își mai fac de cap în această perioadă. Odată cu relaxarea măsurilor de restricție, multe dintre activități pot fi reluate într-o oarecare “normalitate”. Dacă doriți să aveți parte de un weekend relaxant, puteți opta să evadați în plină natură, în câteva dintre locațiile Clujului. De cealaltă parte, clujenii care vor să petreacă ca în vremurile bune și să aibă parte de un weekend puțin mai agitat, pot alege unul dintre party-urile unice de vară. Rooftop-urile vă pot oferi atât experiența unui apus splendid acompaniată de muzică bună și băutură preferată, cât și cea a unei petreceri în adevărat sens al cuvântului.

Summer Feeling Party at Cluj Arena

Evenimentul a fost gândit ca o seară de socializare alături de prieteni, fie că este vorba de o seară în care vrei să dansezi până te țin picioarele. Petrecerea va avea loc în această seară, de la ora 18:00 până la 23:59, pe terasa de la Cluj Arena. Biletul de acces pentru o persoană costă 35 de lei, iar rezervările sunt valabile până la ora 19:00. Consumația minimă obligatorie per rezervare este de 350 de lei. Dress Code-ul este obligatoriu.

“Indiferent de vreme Summer Felling se va ține. Deoarece se preconizează ploi ne vom muta la etajul 2, tot la Cluj-Arena, unde este mai mult spațiu indoor iar terasa este acoperită. Nu vă puneți pofta de distracție în cui, ne asigurăm că petrecerea nu se amână, we got you!”, au anunțat de curând organizatorii.

Biletele pot fi achiziționate de pe https://www.tiroll.ro/events

Persoanele care doresc să aibă acces la party trebuie să țină cont de următoarele aspecte:

– Sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru cele care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; Prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore Se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării petrecerii).

DayDreaming, petrecerea care inițial era organizată pentru data de sâmbătă, 26 iunie, a fost amânată din cauza vremii pentru ziua de duminică, 27 iunie, în intervalul orar 16:00 – 23:00, la Aroma Restaurant.

“Dacă ești vaccinat, trebuie să îți vii cu certificatul de vaccin printat și cu buletinul. Dacă nu ești vaccinat, poți fie să te testezi la fața locului la punctul de testare rapidă (40 de lei) sau să îți aduci propriul test. Sunt acceptate testele Real Time PCR efectuate cu maximum 72 de ore înainte sau testele Antigen efectuate cu maximum 24 de ore înainte. Orice test ai aduce, trebuie să fie efectuat la o clinică de specialitate. 10 zile trebuie să fi trecut de la vaccin”, transmit organizatorii.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul https://www.entertix.ro/

De asemenea, evenimentul Restart Party va fi organizat duminică, 27 iunie, de la ora 18:00, la Cluj Arena. Locurile sunt limitate.

“După 3 săptămâni de sesiune va așteptăm să ne dăm împreună restartul, cu muzică bună, bere rece, și o atmosferă studențească. Se poate să fi auzit povești de acest Restart Party, vă așteptăm să vă convingeți că toate sunt adevărate. O petrecere organizată de studenți pentru studenți, la final de sesiune!

Deși RESTARTUL e un party pentru toți studenții, de data aceasta vor putea intra doar persoanele care: Sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru cele care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; Prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore; Se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității). Nu uita să iți iei bilet și haide să ne dăm restartul”, au conchis organizatorii.

Clujenii care doresc să facă o plimbare prin natură, pot să aleagă din următoarele variante:

Lavanda Lola – comuna Bonțida

Lanurile de lavandă fac de câțiva ani deliciul clujenilor care își doresc fotografii frumoase, uleiuri speciale sau buchete parfumate pentru tot anul. La ferma de lavandă din comuna Bonțida, sezonul e în toi, așa că, dacă vreți să evadați și să vă relaxați în natură, sunteți așteptați în vizită în acest weekend. Special pentru cei care vor să facă poze, cultivatorii au pregătit și o recuzită, mâncare, dar și o scenă specială de 8 metri lățime, montată în jurul unui copac, simbol al livadei. De acolo, un pianist îi va încânta pe cei care se vor plimba printre flori.

Parcul Etnografic “Romulus Vuia” – Asociația Meșterilor Populari Cluj

Clujenii interesați de creațiile populare, dar nu numai pot da o fugă în Parcul Etnografic “Romulus Vuia” până duminică, 27 iulie, acolo unde meșterii populari au expus pe tarabele lor, de la ii tradiționale românești confecționate cu mult suflet și meticulozitate, până la sucuri naturale, obiecte din lemn, produse din lavandă sau diferite broderii.

Grădina Botanică

Grădina Botanică “Alexandru Borza” îi așteaptă pe clujeni să îi calce pragul pentru a putea vizita în aer liber colecția imensă de plante și arbori. Totodată ar fi o ocazie potrivită să admirăm florile de sezon, lalelele sau bujorii

Cheile Turzii

Podul II din Cheile Turzii dinspre intrarea din aval, de la Cabana Veche și Refugiul Salvamont, a fost redat circulației turistice în dimineața zilei de joi, 24 iunie a.c. Această acțiune a fost posibilă ca urmare a finalizării lucrărilor de reparații la puntea suspendată peste Valea Hășdății, efectuate timp de două zile de către angajații și voluntarii Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, din subordinea Consiliului Județean Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza