Idee interesantă a lui Dan Petrescu. CFR a ofertat un jucător RETRAS din fotbal

by admin

Dan Petrescu a încercat un transfer surprinzător la CFR Cluj! Fostul fundaş dreapta l-a vrut pe Beto, portar în vârstă de 39 de ani retras din activitate, dar portughezul nu a fost convins să se reapuce de fotbal şi a refuzat oferta echipei pentru care a jucat în sezonul 2011/2012. 

Poziţionat de partea lui Marian Copilu în conflictul care a dus la debarcarea fostului preşedinte, lituanianul Arlauskis nu va mai continua în Gruia, iar Dan Petrescu a încercat să-l înlocuiască cu Beto, goalkeeper-ul portughez care a ajuns la 39 de ani şi a agăţat ghetele în cui. Conform gsp.ro, lusitanul a refuzat propunerea campioanei, nedorind să se reapuce de fotbal la câteva luni după ce ţi-a terminat contractul cu portughezii de la Farense. 

Portar al CFR-ului în sezonul în care vişiniii au obţinut al treilea titlu, în 2012, Beto are în palmares patru trofee ale Europa League, unul cu Porto şi trei cu Sevilla, a ajuns la 39 de ani şi s-a retras din fotbal în această vară, după o jumătate de sezon petrecută la Farense,

Te-ar putea interesa si

Comenteaza