Hoți prinși de polițiști în timp ce dădeau o lovitură

by admin

Trei hoți, suspectați că au dat mai multe spargeri în Cluj-Napoca, au fost prinși de polițiști chiar în timp ce dădeau o nouă lovitură. Asupra lor au fost găsite mai multe cagule și măști, dar și „instrumentele” folosite la comiterea furturilor.

„Cei în cauză, cu vârste cuprinse între 25 și 26 de ani, din Cluj-Napoca, au fost prinși în flagrant delict, în apropierea unui magazin de unde ar fi încercat să sustragă bunuri. În fapt, la data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 04:00, Poliția a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că trei persoane cu fețele acoperite au încercat să pătrundă într-un magazin de pe strada Dâmboviței, Cluj-Napoca.

La fața locului, s-au deplasat de urgență echipaje de ordine publică din cadrul Secției 2 Poliție, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și agenți de pază, iar cei trei au fost depistați.

Aceștia au încercat să fugă de echipajele de poliție dar au fost opriți și imobilizați. Au fost găsite asupra lor și ridicate din zona în care au fost opriți măști, cagule și alte bunuri folosite la comiterea furturilor”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

În urma anchetei, s-a stabilit că, pe 9 ianuarie, cei trei hoți au mai spart un magazin din cartierul Zorilor, de unde au furat țigări și sticle de alcool în valoare de peste 10.000 de lei. În timpul jafului, ei au folosit un autoturism cu numere false de înmatriculare, iar cel care a condus mașina nu avea permis.

„În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la furt calificat, furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, fapte prevăzute de Codul penal. Se continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a celor trei. Aceștia urmează a fi prezentați magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive”, au transmis polițiștii clujeni.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza