Hoț prins în timp ce încerca să vândă „prada” la amanet

by admin

Un bărbat de 36 de ani a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de furt calificat. El a fost prins de oamenii legii în timp ce încerca să vândă un laptop la o casă de amanet.

„Luni, în jurul orei 13:40, în timp ce efectuau activități de verificare a caselor de amanet din cartierul Mărăști, polițiștii au observat un bărbat care prezenta un comportament suspect, motiv pentru care s-a procedat la interceptarea și legitimarea acestuia.

Cu ocazia controlului corporal și al bagajelor, într-o geantă sport pe care acesta o avea asupra sa, a fost identificat un laptop despre care, inițial, bărbatul nu a putut oferi detalii referitoare la proveniență, ulterior acesta recunoscând faptul că a fost sustras dintr-o locuință din municipiu”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul ar fi forțat un geam al imobilului și ar fi pătruns în interiorul acestuia, de unde ar fi sustras laptopul. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza