Horia Șulea: Moral, mă simt obligat să distrug PNL Florești!

by admin

Primarul comunei Florești a precizat pentru ServusCluj.ro că va candidat independent la alegerile locale cu susținerea mai multor formațiuni. Doar că în acest moment organizația pe care a condus-o îi devine adversară și atunci e nevoit să lupte să diminueze șansele electorale ale PNL Florești.

„Prin muncă am reușit să construim o organizație locală Florești a Partidului Național Liberal, pe care acum, astăzi, moral, mă simt obligat să o distrug. (…) Politic, bineînțeles. Mă voi strădui să aduc organizația PNL Florești la nivelul de sub liderul lor candidat astfel încât și candidatul lor să fie o locomotivă pentru ei. PNL Florești este astăzi undeva la vreo 46 la sută, liderul lor este undeva în 17-18 la sută, deci va trebui să aduc organizația la sub 15 la sută și voi reuși să fac acest lucru”,

a spus Horia Șulea în emisiunea Servus, Cluj! Pe de altă parte, primarul din Florești susține că se va întoarce în partid.

„Am acceptat să fiu suspendat conform statutului. V-am spus, Horia Șulea este excepție. Pentru că statutul nu s-a aplicat aproape la nimeni din partid. Și pot să vă dau nume mari cărora nu li s-a aplicat acest statut. Dar nu-i nicio problemă, eu mă întorc”,

A declarat Horia Șulea la Servus, Cluj! Primarul a dezvăluit pe cine susține la șefia Consiliului Județean Cluj.

„Clar, pe prietenul meu Alin Tișe. Am spus Alin Tișe, nu Alin Tișe, candidat al nu știu cui”, a precizat primarul comunei Florești, Horia Șulea.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

autogoluri 10/08/2020 - 00:51

Hazardate afirmațiile aiuritoare cu munca ce a reușit la organizația PNL, pe care acum, astăzi, moral, mă simt obligat să o distrug. (…) Politic, bineînțeles, omul pare dependent de susținerea formațiunii rivale ca candidat dar zice că se va întoarce în partid, … sau nu ?

Raspunde

Comenteaza