Guvernul a lansat platforma ”Împreună pentru Ucraina”. Cum putem ajuta

by Cristina Mihaila

Platforma ”Ucraina – Împreună ajutăm mai mult”, unde vor fi centralizate toate ofertele de ajutor pentru cetăţenii din Ucraina care ajung în România, este disponibilă pe site-ul Guvernului.

Cei interesaţi trebuie să completeze un formular în care să precizeze dacă sunt persoane fizice sau juridice, în ce judeţ pot oferi ajutorul, în cât timp ar putea fi acesta disponibil, dar şi în ce constă concret.  

”Pentru a integra eficient eforturile de acordare a asistenței umanitare refugiaților și persoanelor relocate din Ucraina 🇺🇦 , la nivelul Cancelariei Prim-Ministrului va funcționa un grup de coordonare a acțiunilor societății civile, mediului privat, organizațiilor naționale, internaționale și instituțiilor guvernamentale.

Platforma ”Ucraina – Împreună ajutăm mai mult” disponibilă la acest link 🔎https://bit.ly/3K1mb3s poate fi accesată, începând de astăzi, de pe site-ul Guvernului României de către voluntarii și entitățile private care vor să doneze. În prezent, peste 100 de oferte de sprijin au fost centralizate prin intermediul acestei platforme”, au anunțat oficialii.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

tudy 28/02/2022 - 08:43

NU LE ESTE RUSINE..stau dintr-o sedinta in alata si oamenii de buna credinta doneaza tot ce au si le transporta la granita ca sa ajute refugiatii…..niciun reprezentat al acestor mincinosi demagogi in granita doar VORBE pe la televiziuni…JOS CU MINCINOSII SI MANIPULATORII !!

Raspunde

Comenteaza