Grădina Botanică din Cluj își redeschide porțile. Vezi când o poți vizita

by admin

Veste bună pentru cei care vor să se relaxeze în natură. După perioada de agitație din ultima vreme, cei care își doresc o oază de liniște, dar în același timp și o reconectare cu ei înșiși, pot să profite de redeschiderea Grădinii Botanice. Începând de mâine, vizitatorii vor trebui să respecte câteva reguli pentru a se asigura condițiile de maximă siguranță sanitară. Serele și Muzeul Botanic vor rămâne însă momentan închise.

„Vă anunțăm cu bucurie că Grădina Botanică Al. Borza își va redeschide porțile începând de mâine, 19 mai 2020. Deocamdată, programul cu publicul va fi 10:00-18:00 (ultimii vizitatori vor intra la ora 17:00). Serele și Muzeul Botanic vor rămâne încă închise, în consecință, prețul unui bilet întreg este de 7 lei, respectiv de 4 lei pentru categoriile care beneficiază de reducere”, a comunicat conducerea.

Pentru a se asigura condițiile de maximă siguranță sanitară, reprezentanții Grădinii Botanice le recomandă vizitatorilor să respecte următoarele reguli: 1. păstrarea obligatorie a distanței de 2 m față de celelalte persoane prezente în perimetrul grădinii botanice, atât la intrare, cât și pe toată durata vizitei; 2. utilizarea culoarelor special desemnate pe care se face circulația de intrare, respectiv de ieșire; 3. dezinfectarea mâinilor la intrarea în Grădina Botanică, utilizând produsele puse la dispoziție (atât la poarta principală, cât și în alte puncte din incinta grădinii); 4. utilizarea plății electronice, prin POS.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza