Gigi Becali surprinde: “Clinceni e echipa mea. Am de luat 400.000 de euro / Problema e că ei au cam mers pe teren cu CFR Cluj!”

by Cezar Leizeriuc

Gigi Becali a reacţionat la câteva ore după ce FCSB s-a împiedicat de Academica Clinceni, 2-2, şi a ratat şansa de a trece peste CFR Cluj în fruntea clasamentului din Liga 1. Omul de afaceri susţine că echipa sa a avut gol valabil în final şi anunţă că are de recuperat 400.000 de euro de la Clinceni, club în care a pompat bani alături de nepotul său, Vasile Geambazi. 

“Ce să mai zic? Aşa a fost să fie! Aşa a fost să fie! În mod normal, noi suntem pe primul loc! În faţa lui Dumnezeu, suntem pe primul loc. La ultima fază, mingea a intrat jumătate de metru în poartă. Că nu a vrut arbitrul, e altceva… Ce să le reproşez jucătorilor? Nu am ce. Fiecare joacă ce poate. Ce, Clinceni nu e şi ea echipă? Ca să nu mai spună lumea că e blat”, a spus Becali, pentru GSP.ro.

Primarul din Clinceni e omul de la care Becali are de recuperat, chiar şi acum, suma de 400.000 de euro, adică banii investiţi în club înainte ca Academica să promoveze pe prima scenă şi cuplul Becali-Geambazi să fie nevoit să se retragă.

“Normal, Clinceni este echipa mea şi acum! La mine nu există blat. Cei de acolo nu mi-au dat bani. Trebuie să îmi dea 350-400.000 de euro! Am dat banii, am investit bani ăştia. Noi ne-am retras când promovat Academica, că nu era regulamentar să mai fim acolo, dar banii nu i-am luat. Tot spun că o să dea banii, dar nu i-au dat. Nu-i normal? Nu mi-a dat banii, 400.000 de euro. Asta e situaţia. CFR a bătut-o pe Clinceni mereu, iar cu noi a făcut egal şi ne-a bătut. Echipa mea, cum ar veni, pe care am promovat-o eu…

Problema e că ei au cam mers pe teren cu CFR Cluj. Cu noi şi-au dat viaţa, cu CFR nu! Doar eu puteam să fac asta, să-mi fie învăţare de minte. Dar eu nu am nicio pretenţie. Mă bucur că au jucat pe bune. Aşa vreau, să se vadă. Dar trebuie să-mi dea banii! Eu l-am retras pe Luţu din Consiliul de Administraţie şi mi-au zis cei de acolo să-i aştept un an. Dar a trecut mai mult. Cu primarul am treabă, el să-mi dea banii. Banii din drepturile TV, în mod normal, sunt ai mei. Nu e echipa lor, pentru că nu mi-au dat banii! În mod normal, e echipa mea”, a mai spus Becali.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza