Gigi Becali, dispus să ofere CFR-ului garda de onoare pentru câștigarea campionatului doar în cazul victoriei în meciul direct

by Christian Suciu

Patronul FCSB-ului Gigi Becali a transmis în ce condiții va oferi formației clujene o ”gardă de onoare” pentru titlul cucerit în etapa trecută a Play-Off-ului. Patronul roș-albastrilor a anunțat că îi oferi CFR-ului ”garda de onoare” la finalul meciului dacă echipa clujeană va reuși să câștige la finalul celor 90 de minute.

” Aştept să devenim campioni. Dacă câştigăm, campioni, dacă pierdem, ridic mâna sus şi spun că sunt campioni, recunosc. (n.r. – despre faptul că pe CFR nu o mai interesează rezultatul) Nu mă interesează ce interes au ei. Dacă îi batem, suntem campioni, dacă ne bat ei, eu zic după aia, jos pălăria, sunt campioni ei. Sau dacă e egal, tot ei sunt campioni, îi recunosc eu de campioni. Dacă facem egal sau ne bat, eu ridic pălăria o dau de pământ şi zic că sunt campioni. Că spunea ăla (n.r. – Gabi Balint) să facem noi tunel. Bă, dacă ne bat, facem tunel! Dacă e egal, facem tunel. (n.r. – despre faptul că se face înainte de meci) Dar nu e clar (n.r. – cine a luat campionatul), e clară hoţia, deocamdată.” a transmis într-o intervenție TV pentru Digisport, George Becali.

Garda de onoare este un gest simbolic pentru echipele campioane, prezentat de adversarii cu care joacă înainte de câștigarea titlului prin care adversarii se alinează formând un culoar prin care trec jucătorii campioanei în timp ce sunt aplaudați.

Meciul dintre FCSB și CFR Cluj se va ține Duminica de la oara 21:30 la Buzău și va fi transmis în direct pe canalele Primasport.

sursa:primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza