Gazon hibrid pe Cluj Arena pentru Euro U21? Tișe a vorbit cu Burleanu despre modernizarea stadionului

by Christian Suciu

Președintele Consiliului Județean Alin Tișe a declarat astăzi că gazonul de pe Cluj Arena ar putea fi schimbat pentru prima oară din bani publici cu ocazia pregătirilor pentru Campionatul European de Fotbal U21 găzduit în România. Conform acestuia meciurile de la turneul de fotbal s-ar putea desfășura pe un gazon hibrid, de tipul celor folosite pe marile stadioane ale Europei.

” La nivelul cel mai serios, pot să vă spun că în anul următor gazonul va fi schimbat integral pentru prima dată de către Consiliul Județean. Timp de 10 ani, gazonul nu a fost schimbat din bani publici, el a fost schimbat numai de către cei de la Untold, de fiecare dată am cerut organizatorilor evenimentului să schimbe gazonul afectat. Niciodată nu a fost schimbat gazonul din bani publici, ne așteaptă campionatul european de fotbal de anul viitor și atunci gazonul va fi nou, va fi un gazon hibrid, cum vor spune specialiștii.” a declarat într-o intervenție radiofonică pentru un post clujean Președintele Alin Tișe.

Acesta a mai transmis că l-a informat pe Președintele FRF, Răzvan Burleanu de planurile de modernizare ale Arenei înaintea competiției europene iar acesta s-a arătat încântat de lucrările anticipate.

”Am avut o discuție cu domnul Burleanu și i-am spus de planurile noastre de a face o renovare aproape totală a locului, a zonelor care se impun din stadion. A fost încântat. Vom da drumul la licitație anul acesta pentru gazon și partea de publicitate cu led de jur împrejurul stadionului. De asemenea, renovări, ajustări, reparații vor fi la nivelul cel mai înalt. Sper să fie găzduite meciurile în cele mai bune condiții. ” a mai adăugat Președintele Consiliului Județean Cluj.

Meciurile de la Campionatul European U21 se vor juca pe atât pe Cluj Arena dar și pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” iar celelalte se vor juca la București, pe stadioanele Giulești și Ghencea.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza