Gaz Metan – CFR Cluj 0-0. Campioana, ținută în șah de medieșeni. Cresc șansele la titlu pentru FCSB înainte de marele derby?

by admin

CFR Cluj nu a reuşit să se impună la Mediaş, în această seară, în etapa a doua a play-off-ului. Cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0, rezultat care îi dezavantajează pe campionii României.

Partida de la Mediaș a avut un start destul de echilibrat, dar și cu un moment bizar. Răzvan Fica (18 ani), deși s-a aflat la debutul pentru CFR Cluj, a fost schimbat de Petrescu după doar 25 de secunde. „Bursucul” a fentat din nou regula U21, conform căreia trebuie să înceapă meciurile din Liga 1 cu doi jucători eligibili pentru naționala de tineret. Practic, Fica nu a apucat nici măcar să atingă balonul. Lăsând la o parte această fază, jocul primei reprize a lăsat de dorit. Ambele formații au arătat din primele minute că știu să stea bine în defensivă, însă cu atât am rămas. Ocaziile de gol au lipsit să apară, cele două echipe reușind să se anihileze reciproc. Scorul la pauză, 0-0.

Repriza a doua a început mai în forță pentru clujeni. Pe o ploaie măruntă care a îngreunat jocul, trupa lui Petrescu a încercat în câteva rânduri bune să înscrie măcar golul victoriei. Medieșenii s-au văzut nevoiți să se retragă în propria jumătate pentru a obține măcar un punct pe teren propriu. Actul secund i-a aparținut în totalitate campioanei. Treptat, „feroviarii” au încercat să-și creeze ocazii bune de a marca, însă șuturile lui Păun (56) , Vinicius (75) și Traore (90) n-au reușit să-l învingă pe Pleșca. Astfel, CFR Cluj face pași greșiți în lupta pentru titlu, cu o etapă înainte de marele derby din Gruia, împotriva formației FCSB, duminică, 15 martie, ora 20:30, în direct pe Look Sport. î

Clasament: 1. CFR Cluj 30 puncte, 2. FCSB 26 puncte, 3. Craiova 26 puncte, 4. Astra Giurgiu 24 puncte, 5. Botoșani 24 puncte, 6. Gaz Metan Mediaș 23 puncte.

Vezi rezumatul partidei aici:

Te-ar putea interesa si

Comenteaza