Gata cu orele nesfârșite petrecute la mall! De săptămâna viitoare se taxează parcarea!

by admin

Noul sistem de management al parcării de la Iulius Mall este gata și a intrat de astăzi în testări. Astfel, șoferii vor avea acces în parcare doar în baza unui tichet, urmând ca de săptămâna viitoare să achite și o taxă de staționare. Doar o oră mai pot sta clienții la cumpărături fără să plătească, urmând ca apoi să se aplice un tarif de 3lei/ora.

Totuși, anumite categorii de clienți vor beneficia de o serie de avantaje. În primul rând, persoanele cu dizabilități vor avea în continuare parcare gratuită. De asemenea, mașinile cu motor electric au 12 ore de parcare gratuită pe zi, avantaj obținut prin prezentarea certificatului de înmatriculare la Centrul Info Parking. Cei care fac cumpărături de la Auchan în valoare de minimum 50 de lei, dar și clienții spălătoriei auto din parcare vor beneficia de o oră de gratuitate suplimentară, iar cei care vin la Cinema City vor avea la dispoziție încă două ore de gratuitate adăugate la cea acordată tuturor clienților. Clienților li se vor acorda discount-urile după prezentarea bonurilor la Serviciul Clienți ai hypermarketului, respectiv bonurilor prezentate la Info Point Iulius Mall Cluj.

Tariful pentru o oră de staționare va fi de 3 lei, în intervalul 07.00 – 23.00, și 1 leu, între 23.00 și 07.00, timpul maxim de staționare fiind de 23 de ore consecutive. Plata se poate face atât numerar, cât și cu ajutorul cardului bancar.

Potrivit reprezentanților Iulius Mall, acest sistem computerizat va permite accesul automatizat și securizat, semnalarea locurilor disponibile (demisol) și informarea gradului de ocupare. Noua măsură este menită să faciliteze fluidizarea circulației și vor crește atât gradul de diponibilitate a locurilor de parcare, cât și confortul clienților.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza