GALERIE FOTO | Tabără de sporturi montane pentru elevii Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca

by Oana Spiru

Elevii Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca, instituție de învățământ special aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, au avut parte de un weekend activ. O parte dintre aceștia au participat la Tabăra de escaladă care a avut loc la Moara de Pădure, în comuna Băișoara.

Derulat între 16 și 18 septembrie a.c., evenimentul a fost organizat de către Asociația Clubul Sportiv Kory Francisc, Organizația de caritate Eco-Phoenix și Serviciul Public Salvamont-Salvaspeo din subordinea Consiliului Județean Cluj.

Tabăra, care a găzduit mai bine de 30 de participanți, a cuprins, pe parcursul celor trei zile, activități sportive specific montane, precum cățărat, tiroliană și parc de aventură, dar și jocuri, foc de tabără și recitaluri de muzică.

Menirea acestor tabere este de a întări încrederea în sine a copiilor din cadrul Liceului Special pentru Deficienți de Vedere și de a le transmite – prin intermediul voluntarilor prezenți – dragostea pentru munte.

Sincere felicitări organizatorilor și tuturor celor care au contribuit la reușita evenimentului, mulțumiri speciale șefului Salvamont-Salvaspeo Cluj, Gheorghe Frățilă, pentru generozitate și implicare! Nimic nu poate egala bucuria oferită acestor copii extraordinari!

Te-ar putea interesa si

Comenteaza