GALERIE FOTO | Multă zăpadă la munte și program prelungit pe pârtiile din județul Cluj

by Oana Spiru

Temperaturile au scăzut considerabil în unele zone, iar la munte deja s-a așezat din nou zăpada. În zonele de munte din județul Cluj a nins în ultimele zile cât nu a nins toată iarna, fapt ce îi bucură pe iubitorii de ski și pe administratorii pâriilor.

Primarul comunei Beliș, Viorel Matis, transmite că nu sunt drumuri blocate sau cu probleme.

„De vreo 3-4 ani nu am mai prins așa zăpezi, mai ales în martie. Am fost luați puțin prin surpindere, însă utilajele sunt pe drumuri, fac față. Nu sunt drumuri blocate și nici probleme”, spune Viorel Matis.

Totodată, localnicii din Beliș sunt uimiți de vremea din această perioadă. Aceștia spun că de ani de zile nu au mai văzut asemena zăpada în luna martie. Pentru unii e mai greu cu lemnele, alții și-au făcut stocuri de lemne din timp. Aceștia spun că în această perioada nepoții și copiii sunt cei care îi ajută cu cele necesare.

La Buscat programul de ski va fi prelungit:

Vineri, 19 martie 10-18

Sâmbătă, 20 martie 10-18

Duminică, 21 martie 09-17

„La Buscat înca ninge deci va asteptam cu multa zapada si cu program prelungit, ceea ce inseamna si mai mult schi”, transmit reprezentanții pârtiei.

Spre Buscat drumul este curatat în fiecare dimineță, s-a urcat fără probleme până acum, doar cu cauciucuri de iarnă bune, fără lanțuri.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza