Galerie foto | Lights On România a revenit la Cluj. “Lumina ne va aduce tuturor puțină speranță în acest final de an”

by admin

Locuitorii Clujului deja au făcut cunoştinţă de ceva timp cu luna imensă, tunelul iluminat sau cu propoziţia “Mi-e dor de tine”. Uite că şi în acest an, cu o tematică specială, creată în contextul pandemiei, cei de la Lights On România îşi bucură publicul clujean cu ceva nou.

Din 27 noiembrie vizitatorii pot admira mai multe instalaţii, iluminate pe timp de noapte în diverse locaţii din Cluj-Napoca.

“Ediția cu numărul 3 a Lights On Romania are loc și în acest an. Tema ediției este solitudinea, care nu înseamnă neapărat singurătate sau izolare, ci înseamnă adaptare, introspecție. Prin aceasta, sperăm să aducem puțină speranță în viețile noastre, anunțându-vă că veți putea vedea și în acest an instalații de lumină sculpturale pe străzile Clujului, în spații complet deschise. Și sperăm să aducem o fărâmă de speranță și în sânul comunității locale, în a cărei valoare credem cu tărie, iar în acest sens ce vă dezvăluim acum este că vom explora diverse dimensiuni ale acesteia. Fiți bine, purtați mască, bucurați-vă de lumină în mod responsabil. E cea mai dificilă, dar nu imposibilă, ediție pe care am organizat-o până în prezent, dar am organizat-o cu gândul că lumina vindecă”, au scris organizatorii pe pagina de facebook.

Lights On este o expoziție de artă stradală de mari dimensiuni, un festival de light-art. Instalațiile pot fi văzute prin oraș, din mașină (pentru că sunt de mari dimensiuni) sau online, pe canalele de comunicare.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza