GALERIE FOTO | Emil Boc, la început de an școlar

by Oana Spiru

„Ai carte, ai parte!”, spune edilul Clujul, la început de an școlar. Investițiile în educație, în școli, sprijinul pentru elevi și părinți a reprezentat dintotdeauna o prioritate pentru municipalitate.

Conform primarului Emil Boc, în Cluj-Napoca, 20% din impozitele și taxele locale sunt reinvestite în educație: infrastructură educațională, burse școlare, transport gratuit, echipamente educaționale moderne sau autobuze școlare pentru transportul elevilor.

„Vă doresc un an școlar plin de realizări, de cunoștințe și de experiențe noi și nu uitați: investiția în educație este cea mai bună investiție pentru viitorul nostru!”

Cluj-Napoca se poziționează ca hub european al inovării, unde tinerii în curs de formare și educare reprezintă unul dintre principalele avantaje competitive ale comunității. Creativitatea și dinamismul tinerilor, alături de șansa unei educații de cel mai înalt nivel direcționează tot acest potențial către o dezvoltare sănătoasă, către un oraș așa cum ni-l dorim: un reper european prin viața sa culturală dinamică, vibrantă, unde experimentarea, inovarea și inițiativa sunt „la ele acasă”.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

clujean 14/09/2021 - 08:18

Bocule ti-ai batut joc de locuitorii Clujului cu Untoldul, nu te intereseaza decat banii pentru gasca. Sa n-ai noroc de ei mocane!

Raspunde

Comenteaza