Gabi Tamaș o părăsește pe “U” Cluj! Fundașul se întoarce în Liga 1

by admin

Gabriel Tamaș (37 de ani) va lăsa lupta la promovare în Liga 1 pentru lupta la salvarea de la retrogradare din primul eșalon. Fundașul central va semna în curând cu FC Voluntari, echipa de pe locul 15, conform GSP.

Experimentatul fundaș revine astfel în Liga 1 după doar o jumătate de an petrecută la “U” Cluj. În Liga 1, Tamaș a evoluat ultima dată pentru Astra, fiind antrenat de Bogdan Andone, actualul tehnician al ilfovenilor. Înainte de aventura de la Giurgiu, Tamaș a mai evoluat în România pentru FCSB, CFR Cluj și Dinamo. De asemenea, fotbalistul a strâns 67 de convocări la echipa națională până în acest moment.

Daniel Stanciu, director general la ‘U’ Cluj, a confirmat interesul echipei din Voluntari pentru Tamaş, dar a subliniat că mutarea nu a fost perfectată deocamdată.

În august 2020, Gabi Tamaş a plecat de la Astra Giurgiu şi a semnat cu ‘U’ Cluj un contract valabil până în vara anului 2021.

„Deocamdată, nu e nimic. Interesul celor de la Voluntari există de vreo 3 săptămâni, asta pot să confirm. Acum, dacă se va realiza acest transfer, asta se va datora în primul rând dorinţei jucătorului. Peste toate, va fi o clauză de reziliere care va trebui activată. Nu e interesul nostru să spun clauza de reziliere, nu e mică. E vorba de un jucător important, dar la o vârstă înaintată. Nu ştiu personal de vreo ofertă făcută.

Eu am introdus clauza lui în contract. Am făcut tot ce a ţinut de mine pentru a-l păstra pe Gabi Tamaş la Cluj. Mă dezamăgeşte dacă pleacă un jucător esenţial pentru vestiar, care dă forţă grupului. Ştiu că a avut două oferte din Liga 1, anul trecut. Bălănescu, care e acum la Voluntari, l-a vrut la Dinamo anul trecut. Dar am reuşit să-l scot efectiv din birou de la Dinamo. Gabi Tamaş e un jucător care dă valoare oricărui grup”, a spus Daniel Stanciu la emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport.

În acest sezon, Tamaș a jucat 9 meciuri pentru “U” Cluj și a reușit să înscrie un singur gol.

Conform site-ului de specialitate, Transfermarkt, Tamaș este cotat la 200.000 de euro.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

doru 07/02/2021 - 04:08

Mda,a venit ,a luat ceva(sau nu) dar pleaca.
“Cine pleaca ,inseamna ca nu avem nevoie de el” spunea pe vremuri Titus Lucaciu.
De altfel Tamas nici nu vibra ,nici nu rezona cu clubul studentesc de la Cluj.
Nu stiu cum de altfel unii si-au pus sperante intr-un personaj atat de decazut moral.
Pe unde a fost s-a facut mereu de cacao.
Speranta moare ultima si cum stim nimeni nu e de neinlocuit intr-o echipa.

Raspunde
U Cluj 08/02/2021 - 17:56

Ca e “decazut moral”, aia-i o chestie secundara. Problema lui Tamas e ca ii asa de iesit din forma, ca trec atacantii pe langa el ca trenu’ prin gara. O sa-i para rau lui Andone cat de curand…

Raspunde

Comenteaza