Fundașul golgheter al CFR-ului s-ar putea întoarce în Gruia

by Christian Suciu

Plecat în vara anului trecut la formația azeră Neftci Baku, fostul stoper al clujenilor, Yuri Matias, s-a arătat interesat de o revenire în Gruia în această vară sub comanda lui Dan Petrescu. Brazilianul în vârstă de 29 de ani a petrecut două sezoane la CFR Cluj, perioadă în care a strâns 65 de partide și 6 goluri pentru echipa clujeană.

”Eu ştiu că acolo la CFR Cluj sunt apreciat, dar şi în România. Aşa că normal că m-aş întoarce dacă s-ar ivi această posibilitate. Din păcate, văd că echipa nu merge acum prea bine şi sper să-şi revină. Eu urmăresc fiecare meci din Superliga, sunt la curent cu ce se întâmplă în prima ligă din România. După cum ştiţi, am învăţat şi limba, am mulţi prieteni în România. Mai ales cu Fica sunt prieten bun.”, a declarat fundașul central potrivit Pro Sport.

În prezent, CFR Cluj pregătită de Francisc Dican și Ovidiu Hoban a ieșit complet din lupta pentru titlu și se află pe cea de-a 4-a poziție a campionatului, obiectivul principal fiind obținerea unui loc care să asigure prezența în calificările pentru competițiile europene.

sursa:primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza